Cautare

632 de rezultate pentru "facturi bebechi sergiu" (7.52 secunde)
Cum decurge incinerarea la crematoriul Vitan-Barzesti Incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu a declansat o adevarata isterie in media, dar si in mediul bisericesc, BOR opunandu-se acestei practici.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am vazut cum o televiziune care isi spune de stiri s-a dat peste cap sa fure cozonacul OTV-ului (doar o litera ii desparte!), vanturand zoaiele in fata camerelor de luat vederi.
Sergiu Hociung si un prieten de-al sau, George Vadean, au facut un mini brand, Aronia, care ofera suc de Aronia pentru sanatate. ... Fructele provin din Romania, judetul Ialomita - livada in curs de certificare BIO, ne-a spus Sergiu Hociung.
Andreea Hanca dezvaluie adevarul despre relatia cu Sergiu! Sotia celebrului fotbalist spune totul despre mutarea definitiva din Romania, dar si despre cum a reusit sa isi indeplineasca cel mai mare vis!
Unul dintre ei este Sergiu Medar, consilier prezidential si om de incredere la Cotroceni. ... Iar Sergiu Medar are doua vile.
Unul dintre ei este Sergiu Medar, consilier prezidential si om de incredere la Cotroceni. ... Iar Sergiu Medar are doua vile.
Oricum, pentru fiecare cheltuire a banilor avem facturi justificative care dovedesc exact cum au fost utilizati banii", a precizat Calinoiu. Calinoiu asteapta controlul comisiei mixte Tot consilierii locali au acuzat conducerea serviciului ca nu mai emite facturi pentru incasarea chiriilor, ci doar pentru prestari servicii.
Enumerarea nu tine cont de ordinea cronologica in care am descoperit faptele, asa ca se cuvine precizat ca ultima strategie a furnizorului de gaz metan este santajul imbracat de facturi ratacite prin sertarele birourilor si practicat de trupele operationale Distrigaz Sud.
Scenariul pare ca se repeta dupa ce, la inceputul mandatului sau, Emil Boc i-a criticat dur pe predecesorii sai liberali din cauza unei facturi similare.
Directoru-n Dubai, Regia pe pierderi Auditorii primariei si-au aruncat o privire si prin facturile RAT Craiova, descoperind ca, in martie 2011, Regia din subordinea primariei a achitat catre Uniunea Romana de Transport Public (URTP) trei facturi in suma totala de 10.369,28 lei.
Premierul a prezentat cele 17 facturi despre care a spus ca au fost prezentate cu rea-credinta: - Sunt 17 facturi legal emise pe care le voi depune la dosar, s-au inscris in contabilitate, la toate controalele a rezultat ca au fost perfect legale, nu exista acte false.
Astfel, elevii si studentii pot trimite copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire pana la 8 decembrie 2004, iar agentii economici pot depune pana la aceeasi data bonurile valorice, copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire, spre decontare, la Comisia Judeteana, respectiv la comisiile din institutiile de invatamant superior.
In raportul Coface se mai arata ca domeniul textilelor prezinta un grad mare de risc pentru ca pe acest segment este consemnata si cea mai mare scadenta a facturilor, intre 60 si 120 de zile, dar si cele mai mari intarzieri la plata ce depasesc 6 luni si cele mai multe facturi neplatite catre furnizorii externi.
Tot pina la aceeasi ora vor fi facute si incasari pentru facturi Connex, Orange, Romtelecom etc. ... Achitarea de facturi prin bancomate va fi sistata de pe 28 iunie, ora 18.00.
Reprezentantii societatii spun ca le sint necesare mai multe ore pentru actualizarea bazei de date de la leul vechi la cel nou, lucru care face imposibila functionarea calculatoarelor, efectuarea incasarilor si emiterea de facturi.
1.600 de facturi false descoperite de laboratorul mobil Imprimeria a efectuat si controale folosindu-se de propriul laborator mobil, functional de la sfarsitul lui aprilie. ... Potrivit specialistilor Imprimeriei Nationale, au mai fost depistate 1.600 de facturi fiscale, produse in perioada 2000 - 2002, inainte de introducerea formularelor tipizate.
ßi Directiva cu privire la emiterea facturilor fiscale in cadrul Uniunii Europene prevede ca persoanele impozabile din punct de vedere al TVA care efectueaza o vanzare de bunuri sau de servicii trebuie sa asigure emiterea unei facturi catre beneficiar sau client.
Sezonul rece viitor va aduce la Mangalia facturi la agentul termic cu 100% mai mari, cel putin acesta este semnalul de alarma tras de Federatia Asociatiilor de Proprietari din localitate, dar si de catre autoritatile publice locale. ... Asta inseamna facturi cu un sfert mai mari.
Creditorul sustine ca a emis mai multe facturi in perioada mai - noiembrie 2005, din care Kira Group ar fi achitat doar 40 de milioane de lei. ... Mai mult, reprezentantii Kira Group au explicat refuzul platilor prin lipsa de pe facturi a stampilei si a semnaturilor.
Acesta a achitat facturi si la ora 22.10 a primit prin mandat on line un milion de lei de la directorul general al Companiei Nationale Posta Romana. ... servicii postale traditionale, incasari facturi utilitati, incasari impozite si taxe locale, servicii financiare si bancare.
google-analytics.com